Anahtar Kelimeler:

Muhtarlardan Vali Kolat'a Ziyaret

Muhtarlardan Vali Kolat

 Muhtarlarla Görüştü

Kırıkkale`nin Keskin ilçesine bağlı 10 köy muhtarı yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile görüştüler.

Yol Sorunu Var

Keskin ilçesine bağlı 10 köy Muhtarları vali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Köyleri hakkında bilgi veren muhtarlar çalışmaları ve köylerinin sorunları hakkında bilgi vererek çözüm istediler. Özellikle yollardan şikâyetçi olduklarını belirten muhtarlar İl Özel İdare hizmetlerinin alımında zaman zaman sorun yaşadıklarını belirttiler. Ayrıca bazı köylerde su sorunun yaşandığına dikkat çeken muhtarlar en kısa zamanda sorunun çözülmesi için Vali Kolattan yardım istediler.

Köylerde Çalışmalar Başladı

Muhtarların köylerde devletin temsilcileri olduğunu belirten Vali Kolat, köylerde yaşayan vatandaşlarımız ilk olarak muhtarlarla muhatap olduğunu, Valiliğin kapısının muhtarlara her zaman açık olduğunu söyledi. Valilik olarak muhtarlara her türlü desteği verdiklerini ifade eden Vali Kolat “ köylere en iyi hizmetin gitmesi için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Kaynaklarımız çok güçlü olmadığı için belediyelerimiz her şeyi kendi imkânları ile yapıyorlar. Özel idarenin araçları acile müdahale esnasında kullanılıyor. Kış aylarında olduğumuz için bu araçlar asfalt yapsın gibi isteklerde bulunamayız. Köylere parke çalışmalarımız başlamış durumda şimdi ekiplerimiz o çalışmalar üzerinde yoğunlaştılar. Köydes projesi kapsamında her köyümüze en iyi hizmeti ulaştıracağız.” dedi.     



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli