Anahtar Kelimeler:

Vatandaşlar Tepkili!

Vatandaşlar Tepkili!

 Eski Araçlar Geri Döndü!

Bu Olmadı İşte!

Kırıkkale’de minibüslerin yenilenme çalışması sürerken, bazı araçların yenilenmemesine vatandaşlar tepki gösteriyor. Kırıkkaleliler eski araçların çalıştırılmamasını istiyor…

Haksızlık Yapıyorlar

Minibüslerin yenilenme çalışması devam ederken, bazı minibüsçülerin 20 yaş kararını mahkemeye taşıması ve mahkemenin de yürütmeyi durdurma kararı alması üzerine eski araçlar geri döndü. Şu anda çok sayıda eski araç beyaza boyanmış olarak çalışıyor. Bu araçlarla çalışan minibüsçülere vatandaşlar tepki gösteriyor. Eski araçlarla çalışan esnafların iki konuda hem haksızlık ve hem de yanlış yaptıkları söyleniyor.

Başka Biçimde Uygulansın

Eski aracı kullanmaya devam eden minibüsçülerin borçlanarak araç alan meslektaşlarına haksızlık yaptığı söylenirken, ayrıca kazanç kapası olan vatandaşlara karşı da haksızlık ve yanlış yaptığı ifade ediliyor. Araçlarını yenilemeyen minibüsçüler için Belediye Meclisi’nden yeni bir karar çıkarılabileceği de konuşuluyor. Uygulamanın başka biçimde gerçekleştirilmesi isteniyor. Ya da Belediye’nin otobüs getirmesi gerektiği konuşuluyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli