Anahtar Kelimeler:

Altınları falcılar almış!

Altınları falcılar almış!

 Aslı ortaya çıktı!

Evinde yaşanan hırsızlık olayı ile altınlarının çalındığını iddia eden kadının aslında falcılar tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı…

Altınları çalınmıştı

Kırıkkale`de evinde namaz kıldığı sırada evine giren hırsızların kendisini bayıltıp, önce `tedavi olmak` ardından da `Umre`ye gidecektim` diyerek biriktirdiğini belirttiği altınlarının namaz kılarken çalındığını iddia eden 72 yaşındaki Şeker Durmaz`ın başka şekilde dolandırıldığı ortaya çıktı

İlginç olay

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından sorguya alınan Durmaz`ın altınlarını falcılara kaptırdığı ortaya çıktı. Olay, Kaletepe Mahallesi 1021 Sokak, 72 numaralı tek katlı bahçeli evde meydana geldi. Şeker Durmaz daha önceki ifadesinde, biriktirdiği altınlarını tanımadığı kişiler tarafından evine giren kişiler tarafından namaz kılarken bayıltılıp, çalındığını iddia etti.

Olayın aslı

MKE Kurumu`ndan emekli olan kocası Haşim Durmaz`ın (75) öğle namazı kılmak için evlerinin yakınlarında bulunan camiye namaz kılmak için gittiği sırada namaza durduğunu belirten Durmaz emniyetteki ifadesinde, yıllardır biriktirdiği ziynet eşyaları ile birlikte bohçasının çalındığını belirtmişti. Durmaz, kanser hastası olduğunu ve biriktirdiği altınlarının tedavi için kullanacağını, ayrıca Umre`ye gideceğini de söylemişti. Ancak yaşlı kadının altınlarının çalınmadığı, evine aldığı falcılara kaptırdığı ortaya çıktı.

Kendisi vermiş!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerince sorgulaması yapılan Şeker Durmaz, sonunda gerçeği açıklamak durumunda kaldı. Durmaz, altınlarını eve gelen falcıların `sende büyü var, kocandan ayıracaklar. Evdeki ziynet eşyalarını getir` dediklerini belirtti. Durmaz, kendi eliyle vererek falına baktırdığı sırada yaklaşık 2 bin 500 lira tutarındaki ziynet eşyası ve bileziklerinin yok olduğunu söyledi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı