Anahtar Kelimeler:

İngilizceyi Sevdiriyorlar

İngilizceyi Sevdiriyorlar

 Böyle Eğitim Ve Öğretim Görülmedi

Hadi İngilizce konuşalım ‘Let’s Speak English’ sloganından hareket eden Özel Sakarya İlk ve Ortaokulu öğrencilerine İngilizceyi sevdirmeye başladı.

İngilizce Çalışması

Çalışmalar kapsamında Kırıkkale’de ilk olma özelliğini taşıyan bir projeyle öğrenciler, İngilizceyi daha yakından tamına imkanı bulacak. İlk defa bu sene yapılan proje, geleneksel hale gelecek. Yapılan etkinlikler, İngilizce olarak kutlanacak. Uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge Esol Sınavları ile  veli bilgilendirme toplantısıyla başlayan etkinlik, Tshirt Design Turnuvası, İngilizce palyaço gösterileri, 1.sınıflar İngilizce resim sergisi, anasınıfı İngilizce mini konseri ve 2. kademe öğrencileri için özel motivasyon  yapılacak.

Dil Eğitimi Yapılıyor

Kırıkkale’de dil eğitimi alanında adın yapılan projenin ilk olduğunu açıklayan Özel Sakarya İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Arıkan, hedeflerinin geleneksel dil eğitiminin dışında, öğrencilere eğlenerek ve hayal güçlerini de işin içerisine katarak dil eğitimini sevdirmek olduğunu söyledi.  

Bilgi Verildi

Bu projenin sadece öğrencilere yönelik olmadığını belirten Arıkan, “Aynı zamanda  velilerimizin de uluslararası platformdaki dil eğitimine dair gelişmeleri  haberdar ediyoruz. Velilerimize özel olarak hazırladığımız ve Cambridge Esol Sınavları genel merkezinden bir uzmanın katılımıyla gerçekleşen seminerde velilerimiz bu projeyi detaylı bir şekilde yakından tanımış oluyor. Daha da önemlisi, onlarında önerilerini dikkate alıp, geliştirerek mevcut dil eğitimimize katkı sağlamış oluyoruz.” diye konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli