Anahtar Kelimeler:

Can O Gelişmeyi Anlattı

Can O Gelişmeyi Anlattı

 “Yapılan Haberler

Doğruyu Yansıtmıyor”

 

Açıklamada Bulundu

Kırıkkale Ak Parti İl Başkanlığı’nda haftalık olağan ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can,  Başbakan Erdoğan’ın İç Anadolu Milletvekilleri,  Belediye Başkanları ve İl Başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda ulusal basında gündeme getirilen iddiaları değerlendirdi ve “Yapılan açıklamalar doğruyu yansıtmıyor” dedi.

Açıklamada Bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda İç Anadolu Milletvekilleri,  Belediye ve İl Başkanları’yla gerçekleştirilen toplantıya Kırıkkale Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanı da katıldı. Toplantı sonrasında ulusal basına yansıyan, bazı iddialar gündeme geldi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Verilen bilgiler doğru değil, bu bilgiler eksik veya yanlış yansıtılabiliyor” diye konuştu.

“Hatalı Yansıtılıyor”

Kırıkkale İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında gazetecilerin toplantıya ilişkin sorularını yanıtlayan Can, yaklaşık 97 kişinin katıldığı toplantıda Kırıkkale ile ilgili olarak ortaya atılan haberleri yalanladı. Toplantının içeriğinin mahrem olduğuna dikkat çeken Can, “Orda yapılan toplantı mahrem bir toplantıdır. Bazı şeyler sızdırılmış onlar da yanlış ya da eksik. Sızdırılan bilgiler doğru değil, eksik veya hatalı olabiliyor. Benim toplantıyla ilgili bilgi vermem tabiî ki doğru değil. Ancak bazı şeyler sızdığı için konuşuyorum. Bu açıklanan şeylerle ilgili onların öyle olmadığı noktasında görüş bildirebilirim” dedi.

“Başbakan Teşkilata Teşekkür Etti”

Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu İç Anadolu Bölgesi’nin Ak Parti’nin en güçlü bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Can, “Bizim oy oranımız yüzde 60’lar seviyesinde. Genel Merkezimizin 2011 seçimlerinde Kırıkkale ile ilgili olarak yapılmış ankette yaklaşık yüzde 10 civarında hata payı olduğunu varsayarsak, biz bu seçimlerde Kırıkkale’de yüzde 62.7 aldık. Aynı firmanın yaptığı ankette Kırıkkale’de yüzde 60’lar şeklinde görülüyor. Tabi bu rakamlar kararsızlar dağıtılmadan verilen rakam. Onları da bu rakama dahil ettiğimizde oranın artacağını düşünüyorum. Yani Ak Parti Kırıkkale’de oyunu muhafaza ettiği gibi üzerine de koymuştur. Bu anlamda da teşkilat olarak Sayın Başbakanımız teşekkür etti” diye konuştu.

Yüzde 40’ın Altına Düşmedi

Belediye anlamında yapılan anketlerin farklı değerlendirilebileceğini belirten Can, memnuniyet noktasında bakıldığında basında verilen oranların doğru olmadığını söyledi. Yapılan açıklamalarla ilgili olarak konuyu değerlendiren Can açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şöyle ki Belediye Başkanımızın kendi yaptırmış olduğu anketlerde yüzde 40’ın altına belediyemiz hiçbir zaman düşmedi. Belediye Başkanımız da bu noktada zaten devreye girdi. Kimsenin o konuda şüphesi olmasın” diye konuştu.

İç Anadolu Açıklaması

Toplantı da Başbakan’ın İç Anadolu Bölgesi’ne methiyeler getirdiğinin altını çizen Can, Başbakan’ın İç Anadolu’nun Ak Parti’ye en fazla destek olan bölge olduğu, bütün siyaset politikaları ve stratejilerinin İç Anadolu dinamikleri noktasında oluştuğunu belirterek teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli