Anahtar Kelimeler:

‘Mikro Kredi İle Kazanç Sağlayın'

‘Mikro Kredi İle Kazanç Sağlayın

 Mikro Kredi Programı

Türkiye çapında yürütülen proje kapsamında mikro kredi programı dün Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Katılımcıları Bilgilendirdi

Tüm Türkiye’de ve Kırıkkale’de başarıyla uygulanan mikro kredi toplantısı dün Yeni Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da katıldı. Programın morkoz kozmetik tarafından organize edilen programa Kırıkkaleli ev hanımları ve mikro krediden yararlanan bayanlar katıldı. Birçok kişiye ek bir gelir kapısı açan mikro kredi programı çerçevesinde programa konuşmacı olarak katılan Morkoz kozmetik Genel Müdürü Nazan Yıldız, katılımcıları bilgilendirdi.

Mikro Kredi Anlatıldı

Yıldız yaptığı konuşmada, mikro kredi kullanan bayanların genelde ihtiyaçlarının yaptıkları ürünleri pazarlamaları konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Bu konuda gerekli yerler ile temas halinde olduklarını söyleyen Yıldız, “Önümüzdeki günlerde bu konuda ciddi şekilde bir çalışma yapılacak. Bu konu mutlaka çözülmeli” dedi. Yıldız mikro kredi kullanan bayanların değişik konularda sıkıntılarını dinleyerek notlar aldı.

Bayanlara Yönelik Bir Alan

Düzenlenen programda bir konuşmada Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz bir konuşma yaptı. Korkmaz yaptığı konuşmada, Belediye olarak bayanlara yönelik birçok konuda çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Bu yeni meclis salonumuzun yanında bir çağrı merkezi, bir gençlik merkezi ve arka tarafta bulunan alana bir aile yaşam merkezi kurmayı hedefliyoruz. Aile yaşam merkezi bayanlara yönelik bir alan olacak” ifadesinde bulundu.

Her Manada Destek Demektir

Aile bütçesine ek bir gelir sağlayan ve katkıda bulunan mikro kredi programını bizde belediye olarak destekliyoruz diyen Korkmaz, “Bu anlamda yapılan faaliyetleri çok anlamlı buluyorum. Biz sosyal konseyimiz ve halk eğitim merkezi iş birliği ile bayanlarımıza yönelik birçok kursa imza attık.

Maddi Anlamda Destek

Bayanlarımıza bu anlamda el emeklerini geliştirerek, bunu meslek haline getirdiler. Mikro kredi hem psikolojik, hem sosyal ve hem de maddi anlamda destek demektir” dedi. Konuşmaların ardından bayanlar Başkan Korkmaz’a yaşadıkları birkaç sıkıntıyı söyleyerek çözüm konusunda yardım istedi. Korkmaz da yaşanan sıkıntıları anında çözmek adına bayanlara söz verdi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu