Anahtar Kelimeler:

Verginin Meyvesi Hizmettir

Verginin Meyvesi Hizmettir

 Öğrencilerden Ziyaret

Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Mal Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette verginin önemi anlatıldı.

Öğrençiler Ziyarette Bulundu

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmakta. Bu bağlamda, Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Mal Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarete Doğan Gürbüztrük Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç ve öğrenciler katıldı. Keskin mal Müdürü Muharrem Bulak ve gelir şefi Orhan Mızrak, öğrencileri kapıda karşıladı. Onlara ikramlarda bulundu. Müdürlüğe bağlı birimleri tek tek gezdiren ilçe Mal Müdürü Bulak, Maliye Bakanlığına bağlı bir birim olan Mal Müdürlükleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Verginin Önemi Anlatıldı

Devletin en önemli kaynağının vergiler olduğunu belirten Bulak, devletin ekonomik açıdan güçlü olmasının önemi üzerinde durdu. Sosyal devlet olma özelliğinin altını çizdi.

Okul müdürü Nusret Kılıç da Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi hakkında bilgiler verdi. Kılıç, öğrencilerine meslekler hakkında bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerini ve her branştan, alanında belli bir kariyere sahip meslek uzmanını okullarına davet edeceklerini söyledi. İlçe Mal Müdürü Muharrem Bulak’ı da okullarına davet etti. İlçe Mal Müdürü Bulak da Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi’nin bu ziyaretinden ve okullarına yaptıkları davetten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli