Anahtar Kelimeler:

Şeker, İstişareye Geldi

Şeker, İstişareye Geldi

 Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker dün Kırıkkale’ye gelerek siyasi çalışmalar ve yerel seçim hazırlığı konusunda görüşmelerde bulundu.

Kırıkkale Ziyareti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "AK Parti kendi tüzüğüyle, kendi çalışma sisteminde o bölgedeki eksikliklerin, noksanlıkların giderilmesi, o bölgedeki insanların sıkıntıları problemleri varsa masaya yatırılması konusunda bugüne kadar müthiş hizmetleri oldu" dedi. Şeker, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı`nın 2012 yılı değerlendirme toplantısına katılmak üzere geldiği Kırıkkale`de Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir`i ziyaret etti.

Korkmaz’ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Korkmaz`ı ziyaretinde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker, AK Parti`nin sadece seçim döneminde çalışan bir parti olmadığını belirterek, seçimin bittiği günden itibaren çalışmalarını devam ettiren bir parti konumunda olduğunu kaydetti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak, birinci derecede İç Anadolu`daki 7 ilden sorumlu olduğunu ifade eden Şeker, şöyle konuştu:

İstişare Yapılacak

"Kırıkkale`de bunların içerisinde. Diğer illerin hepsinde toplantımızı yaptık. Kırıkkale en sona kaldı, yakın olduğundan dolayı. Bugünde Kırıkkale`de, belediye meclis üyelerimizle birlikte, belediye başkanımızla, ilçe yönetimimizle, ilçelerimizdeki ve ilimizdeki yerel yönetim çalışmalarını birlikte değerlendireceğiz. Eksikliklerimiz, noksanlarımız varsa onları masaya yatıracağız. Arkadaşlarla bu konuda istişare içerisinde olacağız. Bundan sonra daha sık gelip gideceğiz."

Terör Konusu

Milletvekili İlyas Şeker, bir gazetecinin, "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi" ile ilgili sorusu üzerine, Türkiye`nin en büyük problemlerinden birinin terör problemi olduğunu bildirdi. Terör probleminin sadece AK Parti hükümeti döneminde ortaya çıkan bir problem olmadığını belirten Şeker, şunları söyledi: "Terör, 1978`lerden itibaren Türkiye`nin gündeminde olan, yaklaşık 30 yıldan beri Türkiye`nin problemi. Bugüne kadarda maalesef, AK Parti iktidarına kadar bu problemin çözümünün sadece ve sadece silahla olacağı, düşünülmüş o şekilde mücadele edilmiş.

Bir Şekilde Bitmesi Lazım

Azalma değil, tam tersi artmalar olmuş. Tabi o bölgenin bazı sıkıntıları problemleri vardı. AK Parti kendi tüzüğüyle, kendi çalışma sisteminde o bölgedeki eksikliklerin, noksanlıkların giderilmesi, o bölgedeki insanların sıkıntıları problemleri varsa masaya yatırılması konusunda bugüne kadar müthiş hizmetler oldu. O bölgedeki hastanesinden, okulundan, ulaşımından, o bölge insanının yaşantısıyla ilgili, genel problemlerin çözülmesi o bölgede yapıldı. Artık Türkiye`de şöyle bir olguda var. Ben İç Anadolu`yu geziyorum. Her tarafta artık bu terör olayı bitti, bugüne kadar silahla çözülemedi, bir şekilde bitmesi lazım.

Özel Toplantı Yapıldı

Terörle mücadeleye bugüne kadar 300 milyarın üzerinde bir harcama yapıldı. Bu para, terör olmasaydı, Türkiye`de kalmış olsaydı, Türkiye`deki yatırımlara harcamış olsaydık, milli gelirimiz 20 bin dolarların üzerinde olacaktı." AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ziyaretinin ardından AK Parti Kırıkkale İl ve İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı`nın katıldığı toplantıya başkanlık etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı