Anahtar Kelimeler:

Emniyet'in Başarısı

Emniyet

 ‘100 Günde Tam 1 Ton

Uyuşturucu Ele Geçirildi’

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekleyerek 430 kg esrar ele geçirdi.

Kırıkkale İlk 5 İl İçerisinde

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi son günlerde yaptığı operasyonlarda kaçakçılıkla mücadele konusunda büyük başarılar elde etti. Geçtiğimiz haftalarda 410 kg esrar yakalayan KOM bir hafta geçmeden ikinci bir operasyonla 430 kilogram esrar maddesi ele geçirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadelenin son hızla devam ettiğini dile getirdi. 

Kırıkkale İlk 5 İçinde

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele biriminin ciddi çalışmalara imza attığını Kartal,  2013 yılının ilk 100 gününde bir ton civarında esrar ele geçiren Şube Müdürü ve Komiserleri başarılarından dolayı tebrik etti. Ayrıca Kartal, Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılıkla mücadele anlamında 2013 yılında gerçekleştirilen yakalamalarla Kırıkkale’nin ilk 5 il içerisinde olduğunu belirtti. 

İnsanlık Suçu

Operasyon hakkında da bilgi veren Kartal, 6 Mart günü şüphelenilen aracın takibe alındığını ve akşam saatlerinde Delice ilçe sınırında şahsın aracı bırakmak suretiyle kaçtığını dile getirdi.  Aracın çalıntı olduğunu ifade eden Kartal, şahsın kimliğinin belirli olduğunu ve yakalama çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele konusunda çalışmaların oldukça önemli olduğuna değinen Kartal, bu suçlara bütün kurum ve kuruluşların ciddi önem vermesi gerektiğini ve bunun bir insanlık suçu olduğunu da sözlerine ekledi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı