Anahtar Kelimeler:

İnsan İlişkileri Anlatıldı

İnsan İlişkileri Anlatıldı

 Tarımda İnsani Seminer!

Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`nce "İnsan İlişkileri" konulu seminer düzenlendi.

Seminer Düzenlendi

Seminere, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Müdür Yardımcısı Ekrem Şener, şube müdürleri ile diğer görevli personeller katıldı. Seminerin açılışında konuşma yapan Kırbaş, katılımcıların katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kurumların başarılı olmalarında çalışanlar arasında ikili ilişkilerin olumlu olması gerektiğini belirtti.

İnsan İlişkileri

Seminere konuşmacı olarak katılan Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, katılımcılara kişilerin özel hayatları ile iş hayatındaki davranış biçimleri ile iletişim ve insan ilişkileri konusunda çeşitli bilgiler aktardı. Yrd. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, "İnsan ilişkileri süreç içerisinde var olan ve devam eden en önemli konudur. İnsan ilişkileri bir kültür yapısıdır. Bir anda değiştirilemez amaç farkındalık yaratmaktır. İş hayatı günün en çok vaktini geçirdiğimiz yerlerdir. Bu vakti daha faydalı olarak geçirmek için insan davranışlarının da olumlu olması gerekir. İnsan ilişkileri saygı, dürüstlük ve anlayış üzerine olmalıdır.

Hoşgörü Önemli

İnsan ilişkileri hoşgörü, ilgi ve biz olmayı yani örgütlü olmayı gerektirir. İnsan ilişkileri öğrenilebilirdir ve denge gerektirir. Kendi egomuzla karşımızdaki kişinin egosunu dengede tutmak gerekir" dedi. Etkili iletişim için başkalarının güvenilir olmasının yeterli olmadığını kişinin de güvenilir olması gerektiğini kaydeden Gökdeniz, her insanın değerli olduğunu bu nedenle değer verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu