Anahtar Kelimeler:

Başkan Korkmaz'la Mülakat Yaptılar

Başkan Korkmaz

 Üniversite Öğrencileri Mülakata Geldi

Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü 2.sınıf öğrencileri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Korkmaz Ziyareti

Kırıkkale  Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri Başkan Korkmaz’a sorularını yönelttiler. Başkanın makamında yapılan mülakatda öğrenciler, Politikaya ilginiz? Belediye Başkanı olduğunuzda Kırıkkale’deki en büyük eksiklik neydi? O eksiklikleri ne derecede giderebildiniz? Başkanlık sürecinizde en büyük destekçiniz kimdir? Kırıkkale için en büyük projenizin ne oldu? Kırıkkale’nin gelişiminde Ankara’ya yakınlığının avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Soruları Yanıtladı

Kırıkkale Üniversitesinin Kırıkkale’ye sosyal, Kültürel ve ekonomik ne gibi etkilerinin vardır? Kırıkkale Belediyesi olarak kadınlara, çocuklara ve engellilere yönelik projeleriniz nelerdir? Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik projeleriniz nelerdir? Şeklinde sorular sordular.45 dk. Süren mülakatta Başkan Korkmaz öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Her Zaman Destek Olduk

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Korkmaz, “Kırıkkale öğrenim gören Üniversite öğrencilerinin ikinci memleketidir. Üniversite öğrencilerimizin her zaman destekçisi olduk yanlarında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli