Anahtar Kelimeler:

Başkanlardan Ne Haber?

Başkanlardan Ne Haber?

 Muhalefet Çalışıyor

Onlar Ne Yapıyor?

Başkanlar Pasif Durumda Kaldılar!

İlçe ve belde belediyelerinde büyük bir durgunluk gözleniyor.

Pasif Kaldılar

Seçime tam olarak bir yıl kalmış durumda. İlçe ve belde belediyelerinde mevcut başkanların büyük bir durgunluk içinde olduğu gözleniyor. Ne çalışmalar ile gündeme geliyorlar ne de herhangi bir uygulama ile. Tamamen pasifize olmuş durumdalar. Başkanlara karşı muhalif isimler ve aday olmayı düşünenler ilçe ve beldelerde çalışmalarını sürdürüyor. Başkanlar ise adeta kış uykusundalar.

Durgun Vaziyetteler

Bu durum hem iktidar belediyeleri için geçerli hem de muhalefet belediyeleri için. Son iki yıldır başkanların faal bir çalışması gündeme gelmedi. Öyle ki belediyelerin kendisine ait internet siteleri bile uzun zamandır güncellenmiyor. Çünkü belediyelerde bir iş, çalışma, program ve proje bulunmuyor. Başkanlar tam anlamıyla durgun vaziyetteler.

Başkanlar Değişebilir

Bu durumun yerel seçimlere nasıl yansıyacağı merak konusu. İlçe ve belde sakinleri durgunluktan yana tepkili. İlçe ve belde sakinlerinin bu duruma yönelik tepkisi zaman zaman yerel basına ve internet sitelerine yansıyor. Böyle devam ederse bu dönem bir çok ilçe ve beldede başkanların değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı