Anahtar Kelimeler:

Basınla Tanıştılar

Basınla Tanıştılar

 Yapılan kongre sonrası Kırıkkale Memurlar Derneği yeni Başkan ve yeni yönetimini oluşturdu. Yönetim dün basın mensupları ile tanıştı.

Halkın Gönlünde Taht Kurmuştur

Kırıkkale Memurlar Derneği yapılan kongre sonrasında yeni yönetimini oluşturdu. Bu kapsamda bir program düzenlenerek yeni yönetim basın’a tanıtıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Yeni Başkan Ayhan Sidar, “Bilindiği üzere ilimizin ilk ve tek memur derneği olan Kırıkkale Memurlar Derneği kurulduğu yıl olan 2007 yılından itibaren üye veya üye olmayan memurlarımıza yaptığımız hizmetler ve sosyal etkinlikler ile memurlarımız ve Kırıkkale halkının gönlünde taht kurmuştur. Eski Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlara hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” ifadesinde bulundu.

İsmini Sık Sık Duyacaksınız

Yeni bir heyecan ve istekle ben ve genç aktif hizmet heyecanıyla dolu yönetim ve üye arkadaşlarımın devir aldığı bayrağı yeni bir yönetim anlayışı ile kamu sektöründe çalışan memur arkadaşlarımızın sosyal ve kültürel anlamda yanlarında olmamızın yanı sıra aktif bir dernek olarak bütün kamu ve insan yararına olan hayırlı işlerde Kırıkkale memurlar derneğinin ismini sık sık duyacaksınız.

Devam Edecek

Derneğimiz olduğu gibi şimdide üyelerimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini koruyarak, adalet ve eşitlik çerçevesinde çalışma hayatını geliştirmeyi kendisine ilke edinmeye devam edecektir. Ayrıca bundan önce olduğu gibi ilimizde yapacağı sosyal etkinliklerle, gezilerle, memurlara yönelik projeleriyle ismini devamlı Kırıkkale gündeminde tutacak bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Toplantılar Düzenlenmektedir

“Derneğimiz tarafından kurulduğumuz yıl olan 2007 yılından itibaren sosyal yardımlar yapılmakta, öğrencilere burs verilmektedir. Üyelerimiz arasındaki kaynaşmayı arttırmak için geziler yapılmaktadır. Kamu yönetiminin sorunlarının tartışıldığı tecrübelerin paylaşıldığı seminerler toplantılar düzenlenmektedir. Kişisel gelişim ve mesleki konularda eğitimler verilmektedir. Başta dürüstlü olmak üzere ahlaki değerlerin sahiplenilmesi desteklenmesi için faaliyetler gösterilmektedir” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu