Anahtar Kelimeler:

4 Bilezik İçin Öldürmüş!

4 Bilezik İçin Öldürmüş!

 Kırıkkale`de yaklaşık 6 ay önce bıçaklanarak ve keserle başı ezilerek öldürülen kadının, katil zanlısı yakalandı.

500 Kişi İle Görüşüldü

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 11 Ekim 2012`de Sanayi Mahallesi 1253. Sokak`taki bir evde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Vahide Ilgın`ın bıçakla boğazının kesilip başının keserle ezilerek öldürülmesi olayı ile ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, bugüne kadar çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu. Yaklaşık 500 kişi ile de mülakat yapıldı.

60 Kişiden Kan Örneği Alındı

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal`ın talimatı doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği`nden 1 komiser ve 2 polis memurundan oluşan özel ekip kuruldu. Olayda kullanıldığı belirlenen keser sapındaki bir damla kan örneği, kriminal laboratuvarına gönderildi. Bunun yanı sıra maktül Vahide Ilgın`ın yakın çevresi olmak üzere 60`a yakın kişinin kan örneği alınarak, bunlar da incelendi.

4 Tane Bilezik İçin Öldürmüş

Yapılan tüm incelemelerin ve delillerin toplanmasının ardından öldürülen Vahide Ilgın`ı, eşinin yeğeni olduğu iddia edilen zanlı C.Y`nin (21), öldürdüğü tespit edildi. Isparta`nın Eğridir ilçesinde askerlik görevi yaparken firar ederek Kırıkkale`ye geldiği belirlenen zanlı C.Y`nin, Vahide Ilgın`ı 4 altın bilezik için öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan Celal Y`nin, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu