Anahtar Kelimeler:

1 yılda 600 metrekare kilit parke

1 yılda 600 metrekare kilit parke

 Kırıkkale Belediyesi kilit parke çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Belediye Başkanı Veli Korkmaz çalışmaları yerinde inceleyerek, Ramazan Bayramına kadar kilit parke çalışmalarının tamamlanacağını söyledi. Korkmaz 1 yıl içerisinde 600 bin metrekare kilit parke döşeneceğini söyledi

Yollarda sıkıntı kalmayacak

Kırıkkale Belediyesi kilit parke çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezonun açılması ile yol ve kaldırım döşemelerine start veren Belediye, Gündoğdu ve Sanayi gibi mahalleleri baştan aşağı yeniliyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ramazan ayının sonuna kadar yollarda hiçbir sıkıntını kalmayacağını vurguladı.

Çalışmalarımız sürüyor

Gündoğdu Mahallesinin yüzde ellilik kısmının bittiğini belirten Başkan Korkmaz, “Ekibimiz ile beraber birçok mahallede çalışmalarımız sürüyor. Belediye olarak kentimiz de şehirleşme adına birçok projeyi gerçekleştirdik. Bu projemizde de kentleşme adına çok güzel bir proje. Vatandaşlarımızın daha güvenli yollara sahip olması için sorunu olan bütün mahallerimizi çözeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlarımız çok memnun

Gündoğdu Mahallesi muhtarı Ümit Aygar ise yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir topladığını belirtti. Aygar, “Kırıkkale Belediyesinin yapmış olduğu bu çalışmalar gerçekten çok güzel oldu. Vatandaşlarımız bu projeden çok memnun. Mahallemizin büyük kısmı bitti. İnşallah önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve Gündoğdu yeni bir mahalle olacak. Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Önce alt yapıları tamamlıyoruz

Ayrıca mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Korkmaz,  Çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi. Korkmaz, “Alt yapısı tamamlanan yolların parke taşları hızlı bir şekilde döşeniyor. Bizim önceliğimiz alt yapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerini tamamlamaktır. Bu bağlamda alt yapıları çözdüğümüz bölgelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor”

Güzel bir görünüme kavuşacak

“Bu çalışma kapsamında son günlerde, Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi ve Zümrüt kale bulvarı arasına 120 bin m2 taş döşendi. Kilitli parke taşı ve kaldırımların döşemesiyle vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yolda yürüyebilecekleri gibi mahalleler modern hale gelmiş olacak. Başkan Korkmaz, “Çalışması yaptığımız mahallerimiz güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı