Anahtar Kelimeler:

Yarar Adaylığını Açıkladı

Yarar Adaylığını Açıkladı

 MHP Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar, geniş kapsamlı araştırmalar yaptıklarını ve besmeleyle yola çıktıklarını söyledi.

Adaylık Açıklaması

Çalışmaları ve adaylığı konusunda açıklamada bulunan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar, aday olmadan önce geniş kapsamlı araştırmalar, görüşmeler ve anketler yaptıklarını, olumlu ve pozitif neticeleri görünce aday olarak çıktığını söyledi.

Teşkilattan Geliyorum

Yarar, “Artık yeni söylemler gerekiyor. Yeni fikirler, yeni çalışmalar. Biz çok uzun araştırmalar, görüşmeler, istişareler ve anketler yaptık. Geniş kapsamlı çalışmalarımız oldu. Hepsinin neticesini bir araya getirdik, pozitif bir sonuç çıkınca ortaya aday olmaya karar verdik. Ben teşkilatın içinden gelen birisiyim. Yıllardır ticaretle uğraşıyorum. Risk nedir biliyorum, sorumluluğu biliyorum. Kedimizi sürekli geliştirdik ve buna devam ediyoruz. Kendimizi milletimize en iyi şekilde anlatacağız. O kadar çok ve güzel projelerimiz var ki… Bunları paylaşacağız.

Cumartesi Program Var

Kırıkkale için çok şey yapmak istiyoruz. Yapıcı bir politika izleyeceğiz. Yapacaklarımızı anlatacağız. Milletimizi ikna edeceğiz, inandıracağız. Çünkü biz inanıyoruz. Bizim inandığımızı onlar da görecekler ve inanacaklar. Bize hak verecekler. Genel Başkanım ile görüştük. Çok sıcak karşıladı. Besmeleyi çekip yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlısını versin” dedi. Yarar, Cumartesi günü ikindi namazından sonra Çarşı Camii’nden partiye doğru yürüyeceklerini ve basın açıklaması yapacaklarını da duyurdu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli