Anahtar Kelimeler:

Hastaneyi Çok Beğendiler

Hastaneyi Çok Beğendiler

 Kırıkkale Üniversitesi’nde düzenlenen konserin ardından protokol üyeleri resmi açılışı gerçekleşmeyen ancak vatandaşa hizmet vermeye başlayan Kırıkkale Üniversite Tıp Fakültesi hastanesini ziyaret ettiler.

Önümüzdeki Günlerde Açılış Olacak

Kırıkkale Üniversitesi tarafından yapımına başlanan ve geçtiğimiz günlerde vatandaşa hizmet vermeye başlayan Tıp Fakültesi Hastanesini dün protokol üyeleri ziyaret etti. Üniversite hastanesinin vatandaşa hizmet bazında çok kullanışlı ve ferah olduğunu belirten Vali Ali Kolat, “Hastanemiz gerçekten çok geniş olmuş. Vatandaşlarımız burada rahatça tedavi görebilir. Açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız” şeklinde konuştu.

Kırıkkale’ye Yakışmış

Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise, Türkiye çapında genişliği ve kullanım alanı olarak ilk sıralara yerleşebilecek bir hastane olduğunu belirterek, “Tıp Fakültesi hastanesi gerçekten Kırıkkale’ye yakışır bir hastane olmuş. Sadece kendi vatandaşlarımızın yanı sıra dış illerden de gelenleri rahatlıkla karşılayabilecek bir hastane. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Hastane yöneticileri ile beraber hastaları da ziyaret eden protokol üyeleri geçmiş olsun dileklerinde bulundular.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli