Anahtar Kelimeler:

Şehirdeki Gizli Sorun!

Şehirdeki Gizli Sorun!

 Kırıkkale`de motosikletin çarptığı kadın öldü, sürücü ise yaralandı. Pizza motorunun aşırı hız yaptığı ve bu sorunun şehirde uzun zamandır yaşandığı biliniyor.

Tedavisi Sürüyor

Kudret Okyay idaresindeki 06 DM 1597 plakalı motosiklet, Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı`nda yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Talu`ya (31) çarptı. Kazada ağır yaralanan Talu, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan sürücü Kudret Okyay`ın ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

10 Dakikada Yetiştirmek Zorunda

Vatandaşlar, Kırıkkale’de bulunan birkaç pizza’cının 30 dakika da pizzayı teslim etme uygulaması nedeniyle bu tür kazaların yaşandığını belirttiler. Atatürk Bulvarı üzerinde ikamet eden vatandaşlar, motosikletler arı gibi çalıştıklarını, zamana karşı yarıştıkları için bu tür kazalara sebebiyet verdiklerini ifade ettiler.

Pizzacıya Tepki

Bir vatandaş, “Bu pizzacı 30 dakikada pizzayı yetiştirmek zorunda. Pizza zaten 15-20 dakikada pişip hazırlanıyor. Bu 10 dakika içinde motosikletli kişi pizzayı alıcıya teslim etmek zorunda. Yetiştiremezse pizzayı ücretsiz veriyorlar. Bu yüzden pizzacılar çok hızlı kullanıyorlar” dedi. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı