Anahtar Kelimeler:

Belediye Ödeme Yapıyor

Belediye Ödeme Yapıyor

 Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İçerde maaşları olan işçi ve memurlarımızın alacaklarının tamamının bugün ödeneceğini söyledi.

Personelin Alacağı Kalmayacak

Kırıkkale Belediyesi çalışanlarının geçmişten kalan maaş alacaklarının ödeneceğini söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “İşçi ve memurların geçmişten kalan maaşlarını 5 Nisan 2013 tarihinde ödenecek.  Belediyemizde kimsenin maaş alacağı kalmayacak bütün alacaklar kapanacak” dedi. 659 personelinin 5 Nisan 2013 tarihi itibariyle yapılan ödeme sonucu Kırıkkale Belediyesinden maaş alacağı kalmayacak.

İnşallah Daha İyi Olacak

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Bu zamana kadar ödediğimiz maaşların yanı sıra, bugünden itibaren geçerli olmak üzere, tüm personelin alacakları kalmayacak şekilde tamamen kapatıyoruz. Bu sayede hem personelimiz hem de biz rahatlamış olacağız. Ekonomik anlamda Belediyemiz son iki yılda iyi duruma geldi. İnşallah daha iyi olacak” ifadesinde bulundu. Maaşların dağıtılacağını öğrenen işçi ve memurlar ise Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a teşekkür ettiler.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli