Anahtar Kelimeler:

Samsung Yatırımını Anlattı

Samsung Yatırımını Anlattı

 Parti binasındaki basın toplantısında konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, terörü bitirmeye yönelik çalışmalardan bahsetti.

Yargı Pakedi Çalışması

Can, “Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde terörü bitirmeye yönelik komisyonlar kurulacak. Komisyonlarda bu çalışmaya katkı sağlayacak. Bugün itibariyle batı bölgesinin milletvekilleri doğu bölgesi illerini ziyaret ederek çalışmaya katkı sağlıyorlar” dedi. Yargı pakedi konusunda da açıklamalar yapan Ramazan Can, “Dördüncü yargı pakedi üzerinde çalışıyoruz. Bu daha çok AİHM’de bizi sıkıntıya sokan konularla ilgili bir paket” dedi.

Samsung Yatırımı İçin Çalışma

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kılıçlar bölgesine yapılmakta olan Samsung HES yatırımı konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalışmanın ne aşamada olduğu konusunda bilgi veren Can, “Buradaki çalışma devam ediyor. Bir süreç var yatırım için, bu süreç ilerliyor. Yatırımın olduğu bölgedeki hazine arazileri ve bir kısım orman arazisi ile ilgili sıkıntı yaşandı. Bunu aşmak üzereyiz. Konuyla ilgili yazışmalar yapıldı ve yapılıyor. Tüm çalışmalar bittikten sonra yatırım son olarak Başbakanımıza imzaya çıkacak. Bir sorun yok” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu