Anahtar Kelimeler:

Köksal Son Gelişmeleri Değerlendirdi

Köksal Son Gelişmeleri Değerlendirdi

 Parti binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, son gelişmeleri anlattı ve Türkiye’nin tarihe not düşen gelişmeler yaşadığını söyledi.

İsrail’in Özür Dilemesi

Ramazan Can ile birlikte parti binasında açıklamalarda bulunan Oğuz Kaan Köksal, terörü bitirme süreci ve İsrail’in özür dilemesi ile ilgili konuşarak, “Son zamanlarda tarihe not düşen gelişmeler yaşıyoruz. Bunlardan ilki İsrail’in özür dilemesi. Bu ülke ilk kez Müslüman bir ülkeden özür dilemek zorunda kaldı. Bu bir ilktir. Başbakanımızın kararlı ve kendinden emin duruşu ile bu sağlanmıştır. Hep söylüyoruz, içeride istikrar, dışarıda itibarın sembolüdür Başbakanımız” dedi.

Demokratik Açılım

Terörü bitirmeye yönelik gelişmeler konusunda da açıklama yapan Köksal, “Bu bir süreçtir, devam ediyor. Başbakan Yardımcımız Beşir Bey, konunun başındadır. İnsanlarımız yıllardır huzursuz. Son gelişmelerle ilgili anketlerde demokratik açılım sürecine destek yüzde 58-60 oranında görülüyor. Yani kamuoyu destekliyor bunu. MHP ve CHP çözüme katkı sağlamıyor. Çözümleri yok. Bizim kanayan yarayı sarma imkanlarımız var. BDP’lilerin bu konuda söyledikleri çok önemli değil” diye konuştu.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu