Anahtar Kelimeler:

VAKIF BAŞKANI ÖLDÜ!

VAKIF BAŞKANI ÖLDÜ!

 Farukiye Vakfı Başkanı, Yuva Merkez Camii emekli imamı Kadir Yalçın geçtiğimiz hakka yürüdü. Yalçın’ın cenaze namazına bürokratların yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yuva Merkez Cami emekli imamı ve aynı zamanda Farukiye cemaati lideri Kadir Yalçın geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Yuva Merkez Camiinde uzun yıllar imamlık yaptıktan sonra emekli olan Kadir Yalçın, Cuma günü (dün) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yalçın’ın cenaze törenine bin’e yakın kişi katıldı. Cenazeye ayrıca Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da katıldı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Yuva Merkez camiinde uzun yıllar imamlık yapan Kadir Yalçın çevresi ve yakınları tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olduğu belirtildi. Cenazede birçok kişi Yalçın’ı toprağa vermenin acısını yaşadıklarını belirtti. Öte yandan Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Köksal ve Can Yalçın yakınlarına başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz da yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı