Anahtar Kelimeler:

Defalarca Bıçakladı

Defalarca Bıçakladı

 Alacak meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı, satırlı ve bıçaklı kavgada 1`i ağır 2 kişi yaralandı. Saldırganlardan 1`i yakalanırken, diğeri ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Defalarca Bıçakladılar

Edinilen bilgiye göre, Güzeltepe Mahallesi parkında alacak meselesi nedeniyle 4 kişi arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 2 saldırgan park içinde silah, satır ve bıçaklarla Abdullah Arslan ve Akif Arslan’ı yaraladı. Saldırganlar, daha sonra yere yatırdıkları iki kişinin üzerine çıkarak bir yandan silahla yere ateş ederken diğer bir yandan da elindeki ekmek bıçağı ile yere yatırdığı kişilere hunharca sapladılar.

Arama Başlatıldı

Çevrede bulunan vatandaşların olayı polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri, saldırganlardan A.U.`yu suç aleti ile birlikte yakaladı. Kaçan kişi için ise arama başlatıldı. Kanlar içinde kalan yaralılar, ambulanslarla Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde arama ve inceleme yapan polis suç aleti olduğu tespit edilen satır ve bıçağı ele geçirdi. Meydan gelen olayla ilgili olarak ekipler, çok yönlü olarak soruşturma başlattı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu