Anahtar Kelimeler:

Sağlıklı yaşa, sağlıklı yaşlan

Sağlıklı yaşa, sağlıklı yaşlan

  

Sağlık mesajı

 

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş, 7 Nisan Sağlık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Sağlık mesajı

Öztaş, herkese sağlık dileğinde bulunduğu mesajında şunları söyledi: “Her  yıl 7-13 Nisan tarihleri arasını sağlık haftası olarak kutlamaktayız. Nisan’ın 7’si ise Dünya Sağlık Günü olarak kabul edilmektedir. Sağlık; herhangi bir hastalık ve güçsüzlük  halinin olmaması ve bedenin, ruhen ve sosyal bakımdan tam bir iyi olma durumudur. Sağlık çalışanları olarak bizler ; insan varlığı ve sağlığına dayalı ve yaşamı uzatan bir iş olarak bakmaktayız, duyduğumuz  saygıdan dolayı  sağlık sektörü üzerinde çalışmayı gurur ve onurla seçmiş bulunmaktayız.

 

Sağlıklı yaşayın

Dünya Sağlık Örgütü bu yıl “Sağlıklı yaşam,  sağlıklı yaşlan” sloganıyla dünyada yaşlanan nüfusun hızla artması tehlikesine karşı farkındalık yaratmayı amaçlamıştır. Sağlıklı yaşlılık,  sağlıkla yaşlanma bilincinin oluşması için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği  olarak bizimde hassasiyetle üzerinde durduğumuz konulardan biridir. Yaşlı sağlığını korumak ve yaşlılıktaki hayat kalitesini artırabilmek için  uygulamaya koyduğumuz projelerden en önemlisi Evde Sağlık Hizmetleridir.

 

Sağlıklı gnüler dilerim

Bu vesile ile belirtmek isterim ki başta hastanelerimiz olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarımız  tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte  Kırıkkale deki hastalarımıza her türlü sağlık hizmetini vermek onların sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için 7 gün 24 saat hizmet vermekten gurur duyuyoruz.  Bu duygularla Kırıkkale de yaşayan tüm vatandaşlarımızın  Dünya Sağlık Günü ve  Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli