Anahtar Kelimeler:

Yıldız Ve Gökçek'te Katılıyor

Yıldız Ve Gökçek

 Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay tarafından başlatılan Güç Birliği, bugün yine toplanarak yapılacak yatırımları görüşecek. Toplantı öncesi bir sergi açılarak, Kırıkkaleli iş adamları ve esnafların MKE’den iş almaları sağlanacak. Toplantıya Enerji Bakanı Taner Yıldız’da katılacak

Önemli Konular Görüşülecek

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından başlatılan güç birliği toplantıları kapsamında yöneticiler bugün bir araya gelecek. Toplantıya Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te katılıyor. Yapılacak yatırımların önünü açma, görüşme ve istişare etme toplantılarının yapıldığı Güç Birliğinde bugün yine önemli konular ele alınacak. Özellikle Yeşil Vadi, Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi gibi Kırıkkale’nin geleceği etkileyecek yatırımların görüşüleceği toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Başkanlık edecek.

Mke Standartlarına Uygun Olacak

Bugün saat 16.00’da bir araya gelecek olan Güç birliği heyeti, 12 maddelik gündem maddelerini değerlendirecek. Toplantı öncesi Ağır Silah ve Çelik Fabrikasında MKE’nin dışarıya imal ettirdiği bütün parçaların yer aldığı sergi açılacak. 10 fabrika 2 işletmenin alt yüklenicilere yaptırdığı 860 parça iş Kırıkkale’de imalat Sanayinde çalışan iş adamları ve esnaflara sergilenecek. İşler Kırıkkaleliler ile buluşacak. İsteyen firmalar istediği ürünü seçip bunu üretebileceğini söyleyip, üretime başlayacak. Ancak bu yapım MKE’nin standartlarına uygun olarak gerçekleşecek.

Kırıkkaleliler Yapsın

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın talimatı ile açılacak olan sergi, Kırıkkale tarihinde bir ilk olacak. Serginin amacı, Kırıkkale’de ki işletmelere MKE’deki işlerin Kırıkkalelilerin yapmasını sağlamak ve Kırıkkale ekonomisine katkıya vesile olmak. MKE dışarıya civatadan, contaya namludan tetik mekanizmasına kadar birçok iş yaptırıyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli