Anahtar Kelimeler:

Manevi bir hafta yaşıyoruz

Manevi bir hafta yaşıyoruz

 

Kutlu Doğum ziyaretleri

 

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Bekir Gerek ve Müftülük yetkilileri Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret ettiler.

 

Valilik ziyareti

İl Müftüsü Bekir Gerek günün anlam ve önemi dolayısıyla Vali Kolat ve Başkan Korkmaz’a çiçek takdim etti. Kutlu Doğum Haftası’nın kentin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirten Gerek, etkinliklerin ilimizde kardeşlik ve iyilik havası içinde gerçekleştirileceğini söyledi.İnsanların en mükemmeli olan Hz.Peygamber’in doğumu dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerin tüm ülke için önemli olduğunu ifade eden Vali Kolat, “Her yıl Peygamber Efendimizin özelliklerini taşıyan ayrı bir konunun gündeme getiriliyor olması son derece önemli bir uygulama. Aynı konu üzerinde bütün Türkiye yoğunlaşacak ve gündeme taşınacak” dedi.

 

Korkmaz ziyareti

Gerek ve kutlama heyeti, buradan Belediye’ye geçti. Heyet Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı da ziyaret etti. Bekir Gerek, günün anlam ve önemine binaen Korkmaz’a çiçek verdi. Belediye çalışanlarına da gül dağıtıldı. Başkan Korkmaz’ı kutlama programına davet eden Gerek, ziyaretin sonunda kitap hediye etti. Kutluğu Doğum Haftasını birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini vurgulayan Müftü Gerek, her yıl olduğu gibi bu yılda etkinliklerde renkli görüntülerin yaşanacağını söyledi.

 

Manevi bir hafta

Peygamber Efendimizin doğumuyla birlikte tüm insanlığı onurlandırdığını vurgulayan Müftü Gerek, müftülük olarak amaçlarının Kırıkkale halkına Kutlu Doğum haftasını en iyi şekilde yaşatmak olduğunu dile getirdi. Yapılan çalışmalara Belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Korkmaz ise bu manevi haftanın Kırıkkale halkına en iyi şekilde yaşatılması için mutluluk duyduğunu söyledi. Ziyaretin ardından Müftülük yetkilileri, Belediye içerisinde bulunan personellere tek tek gül dağıttı.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı