Anahtar Kelimeler:

Silsüpür Adaylığını Açıkladı:

Silsüpür Adaylığını Açıkladı:

 ‘Belediyeciliği Yakından Biliyorum’

Pazar günü geniş katılımlı bir toplantı ile MHP’den Belediye Başkanlığına aday adaylığını ilan eden Diş Hekimi Tacettin Silsüpür, “Belediyeyi ve belediyeciliği yakından biliyorum” diye konuştu.

Toplantı Yapıldı

MHP’ye bir aday adayı daha çıktı. Diş Hekimi Tacettin Silsüpür, Pazar günü Sevgi Yolu üzerindeki bir çay bahçesinde MHP’den Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Silsüpür, parti binasından çay bahçesine kadar davullar eşliğinde yürüyerek gitti. Buradaki törene geniş katılım oldu. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, eski belediye başkanı Mustafa Pekdoğan, partinin diğer aday adayı Serdar Yarar ve partinin önemli isimleri ile çok sayıda partili toplantıya katıldı.

Herkes Kol Kola Yürüyecek

Program, saygı duruşu, istiklal Marşı ve Kurban okunmasıyla başladı. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, toplantıda bir konuşma yaptı ve “MHP olarak yerel seçimleri son derece ciddiye alıyoruz. Diğer partiler aday bile bulamazken, bizim aday adaylarımız açıklamalarını yapıyor. Adayımızı bazı istişareler sonunda genel başkanımız açıklayacak. Kim olursa olsun herkes kol kola yürüyecektir. Belediye başkanımız Kırıkkale’yi bir marka yapacaktır” diye konuştu.

Tecrübelerim Var

Alkışlar arasında kürsüye gelen Tacettin Silsüpür, “35 yıldır Kırıkkale’deyim. Kırıkkale’yi çok iyi biliyorum. Sokaklarına kadar biliyorum. Kendimi Kırıkkale’ye borçlu hissediyorum. Siyasetin ve belediyeciliğin içinden birisiyim. Bilgiliyim, tecrübeliyim, belediyecilik konusunda uzmanım. Tecrübelerimi Kırıkkale için kullanmak istiyorum.

Projelerim Çok

Çok önemli projelerim var. Bir belediyecilik uzmanı olarak her zaman yanınızda olacağım. Halka hizmet Hak’ka hizmettir düsturu ile yola çıkıyoruz. Bu duygularla aday adaylığımızı ilan ediyoruz” diye konuştu. Silsüpür, toplantıya katılanlar ile birlikte partiye yürüdü ve böylece aday adaylığını resmiyete bindirmiş oldu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli