Anahtar Kelimeler:

Şehit Yakınları Tepkili

Şehit Yakınları Tepkili

 Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit ailelerinin muhatabının devlet olduğunu belirterek, “Bizim muhatabımız akil adamlar değil. Akil adamlar Kırıkkale’ye geldiklerinde görüşme kabul etmeyeceğiz” dedi.

Kendilerine Ulaşamayacağız

Vatan İçin Can Verenler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Mümtaz Torunlu, basın toplantısı düzenleyerek çözüm süreci ve hükümetin terör politikası ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kırıkkale milletvekillerinin şehit yakınları ile muhatap olmadığını iddia eden Başkan Torunlu, kendilerinin muhatabı devlet ve milletvekilleri olduğunu ifade etti. Torunlu, “Yarın akil adamlar geldiğinde bizimle görüşüp gidecek bir daha kendilerine ulaşamayacağız” ifadesinde bulundu.

Belki Geri Gelecekler

“Biz milletvekillerine ulaşamıyoruz ki akil adamlara nasıl ulaşacağız. Şehit ailelerinin muhatabı devlettir. Türkiye’nin 550 tane milletvekili var. Bu vekiller sorunu çözemeyecek de 63 tane akil adam mı çözecek. Biz şehit aileleri olarak bu insanlar cezasını çeksin. Cezalarını çektikten sonra affedelim. O insanlar yarın Irak, İran ve Suriye’ye gidecekler sonra serbest kalacaklar. Belki de birkaç ay sonra yeniden silahlı olarak geri gelecekler” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli