Anahtar Kelimeler:

Saadet Partisi startı verdi

Saadet Partisi startı verdi

 
Toplantı yapıldı..
 
Saadet Partisi Kırıkkale İl Divan Toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. Toplantıda İl Başkanı Faruk Vurgun bir konuşma yaptı ve bazı konulara dikkat çekti.
 
Vurgun açıklama yaptı
Vurgun toplantıda şunları söyledi: “Bugün tarihi bir toplantı yapıyoruz. Yaklaşık bir yıl sonra, yani 30 Mart 2014 tarihinde Mahalli İdareler Seçimi yapılacaktır. Hem vakıa hem de Hocamızın meşhur sözü olarak hatırlatalım ki "Her seçim önemlidir ancak bu seçim daha önemlidir." Bugün hep birlikte "Bismillah" diyerek, önümüzdeki yerel seçimlerin startını veriyoruz. Türkiye`de efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları inşallah bu seçimlerde iktidara gelecek ve milletimiz de özlediği hizmetlere yeniden kavuşacak.
 
Bir çok şey yaptık
2014 yılında yapılacak bu seçimler, yaşanabilir bir Türkiye`ye giden yolda yeni bir başlangıç olacaktır. Milli Görüş belediyeleri bir çok şey yaptı. Bu işler, inanç işidir. Azim işidir. Bizim başkanlarımız ibadet aşkıyla çalıştı. Her biri Hz Ömer adaletiyle, Hz. Ebubekir fedakarlığı ile çalıştılar. Ve çözülemez denen sorunları çözdüler. Onların bu fedakarlığı ve hassasiyeti sayesinde Milli Görüş Belediyeciliği bu ülkede marka olmuştur.
 
İnanç ve kararlılık
Bu inanç ve kararlılık sayesindedir ki, toplu iğne bile yapılamayan bir dönemde Türkiye`de ağır sanayi hamlesi başlatılmıştır. 70 sente muhtaç olduğumuz dönemde "inanç tekeden süt çıkarır" diyerek Kars`tan Edirne`ye bütün Türkiye fabrikalarla donatılmıştır. Tek kuruş vergi koymadan, tek kuruş borç almadan, denk bütçe yapılmıştır. Faizcilerin hortumlarını kesip, işçiye, memura, emekliye yüzde 30e varan artışlar verilmiştir. Hep söyledik, yine söylüyoruz. İman varsa imkân vardır. Biz inandık ve imkânsız denilen hizmetlere imza attık. İnşallah yine atacağız.”


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu