Anahtar Kelimeler:

Yahşihan'da Kutlu Doğum coşkuyla kutlandı

Yahşihan

 Kutlama yapıldı

 
Peygamber Efendimizin doğumunun 1442’inci yılı münasebetiyle Yahşihan Belediyesi tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.
 
Katılım yoğundu
Yahşihan Belediye parkında İlçe Müftülüğü ve Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.  İlçe meydanında gerçekleştirilen programa Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen,Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Müftüsü Bekir Gerek,İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş,İlçe Müftüsü Arif Bayrak,kamu kurum yöneticileri,okul müdürleri,siyasi parti temsilcileri,muhtarlar ve halk katıldı.
 
Kaymakam ve Başkana plaket
Programda Hz. Peygamber ve İnsan Onuru konulu konferans veren Gerek, Kutlu Doğum Haftası’nın kentin her yerinde büyük bir heyecanla kutlandığını belirtti. Müftülük olarak bu haftayı vatandaşlarla en iyi şekilde yaşatmaya çalıştıklarını belirten Gerek, bu yılın konusunu oluşturan İnsan Onuru noktasında Peygamber Efendimizin hayatından örnekler verdi. Yahşihan Kaymakamı ve Belediye Başkanı’na program sonunda plaket takdimi yapıldı. İlahi grubunun ilahilerini okuduğu programda kutlama alanı girişinde misafirlere güller ve dini kitaplar hediye edildi. Katılımcılara Kur’an-ı Kerim’in dağıtıldığı program sonunda halka ikramda bulunuldu. 
 


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı