Anahtar Kelimeler:

Bulvar Park'ta Şenlik

Bulvar Park

 Bulvar Park Şenlendi

Kırıkkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 2. Geleneksel çocuk şenliğini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Binlerce Çocuk Ve Aileleri Katıldı

Kırıkkale Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği çocuk şenliğini bu yılda devam ettirerek, Atatürk Bulvarı saat kulesi önünde binlerce çocuğu eğlendirdi. Belediye’nin düzenlemiş olduğu programa Kırıkkaleli vatandaşlar çocuklarını da alarak yoğun ilgi gösterdi. Programda çocuklara yönelik birçok eğlence programı düzenlendi. Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın yanı sıra Garnizon Komutanı, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Genel Sekreteri Atanur Aydın, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, birçok aile ve çocukları katıldı.

Amacımız Kardeşliği Aşılamak

Programda açılış konuşmasını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz gerçekleştirdi. Korkmaz yaptığı konuşmada, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliğini, birlik ve beraberliği pekiştirmek, kardeşliği aşılamak ve aileleri birbirleri ile kaynaştırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz çocuk şenliği programımız hayırlı ve uğurlu olsun” ifadesinde bulundu.

Bayramınız Kutlu Olsun

Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaptığı konuşmanın devamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm çocuklar için mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini diledi. Korkmaz, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da hep beraber birlikte daha güzel daha geniş kapsamlı programlar düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Çok Renkli Geçiyor

Düzenlenen programda Vali Ali Kolat’ta bir konuşma gerçekleştirdi. Kolat yaptığı konuşmada “Kırıkkale Belediyesinin bu yıl 2.sini yapmış olduğu bu program gerçekten çok renkli geçiyor. İnsanların birbirleri ile konuşması, birlikte hareket etmesi ve kaynaşması çok güzel bir olay. İnşallah bu tür programlar artarak devam eder” şeklinde konuştu.

Tişört Ve Şapkalar Kapış Kapış

Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen programda, Belediye Başkanı Veli Korkmaz çocuklar ile birebir ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca yine Belediye tarafından tişört ve şapka dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan Korkmaz tarafından da dağıtılan şapka ve tişörtler izdihama neden oldu. Kırıkkale ve Valisi Ali Kolat’ta şapka ve tişört dağıtımında ezilme tehlikesi geçirdi.

Anaokulları Gösteri Yaptı

Programda Kırıkkale Belediyesinin çocuklara yönelik yaptığı programda, Özel Ana kucağı Anaokulu kovboy gösterisi, Kızılırmak Anaokulu Kafkas gösterisi, Papatya Anaokulu ise Müzikli Dünya çocukları gösterisi yaptı. Gösterilerin ardından sırasıyla Gülümse Anaokulu, Minik Kalpler Anaokulu ve Lal Saran Anaokulu gösteri sundu. Program verilen konserin ardından son buldu. 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli