Anahtar Kelimeler:

Kaplan Kendine Güveniyor

Kaplan Kendine Güveniyor

 Aday Adaylığı

Konusunda

Bilgiler Verdi

MHP’nin Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Avukat Murat Kaplan, çalışmalarını ve adaylık konusundaki düşüncelerini açıkladı.

Adaylık Açıklaması

MHP Kırıkkale il binasında bir süre önce Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na  aday adaylığını açıklayan Murat Kaplan, ülkenin zor günler geçirdiğini belirterek artık Türk halkının saflarının  belirlenmesi gerektiğini ve MHP’nin bu ülkenin  temel taşı ve direği  olduğunu  belirtti. Murat Kaplan, ülkenin MHP’ye her zamankinden ok ihtiyacı olduğunu vurguladı ve “İçinde bulunduğumuz süreç çok zor koşullar içeriyor. Bunu hepimiz görüyoruz ve biliyoruz. İşte bu süreçte bizler üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bunun için yola çıktık” dedi. Bir süredir STK’ları dolaşarak çalışmalarını sürdüren Kaplan, her gittiği yerde olumlu teveccüh gördüğünü belirtti.

Projelerimiz Çok

“Doğup büyüdüğüm Kırıkkale’ye en güzel şekilde hizmet etmek istiyorum” diyen genç ve dinamik aday Murat Kaplan, “Bizim burada amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Bunu ne kadar iyi sağlarsak, temel taşları yerine iyi koyarsak bu birlik ve beraberliği hiç kimse asla ve asla yıkamaz. Çünkü Kırıkkale hizmete susamış bir şehir. 200 bin nüfuslu Kırıkkale’de bir çok eksik ve ihtiyaç bulunuyor. MHP olarak Kırıkkale’nin tüm mahallelerine, halkımızın tamamına hizmet götüreceğimize dair söz veriyoruz. Kendimize güveniyoruz. Projelerimize inanıyoruz. Yola çıktık, Allah hayırlısını versin hakkımızda” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu