Anahtar Kelimeler:

Marka ve yıldız kentler forumu

Marka ve yıldız kentler forumu

 Forum hazırlığı

Kırıkkale Kent Ekonomileri Formu toplantısı 3 Mayıs 2013 Cuma günü saat 09:00’da Kırıkkale Öğretmenevi vip salonunda gerçekleştirilecek.

Forum yapılacak

Moderatörlüğünü Kırıkkale Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış’ın yapacağı Kent Ekonomileri Formu için danışma grubu toplantısı gerçekleştirildi. Forum çalışması öncesinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Prof. Dr. Hakan Kocamış, AK parti İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Sıdkı Arifoğlu ile bir araya geldiler.

Demir bilgi verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşler Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un tüm illerde başlatmış olduğu Kent Ekonomileri Formunun, marka ve yıldız kentler oluşturmayı hedeflediğini ve forum toplantılarının bağımsız moderatörlerin başkanlığında yapılacağını belirtti.

Neler yapılacak?

Danışma gurubu toplantısında Kent Ekonomileri Formu sorularına kişi ve kurumların gönderdiği cevaplardan oluşan dosyalar ve katılımcıların kimlerden oluşacağı görüşüldü. Toplantıya ayrıca il başkan yardımcıları, Teşkilat Başkanı Kazım Parlak, il sekreteri Habip Türkekul, Dış İlişkiler Başkanı Yusuf Kayabaşı iştirak etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı