Anahtar Kelimeler:

Valiler Kırıkkale'de Toplandı

Valiler Kırıkkale

Ajans Toplantısı Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Nisan Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, ev sahibi Kırıkkale Valisi Ali Kolat Başkanlığı`nda toplandı.

Görüşmeler Devam Edecek

Toplantıya, Aksaray Valisi Selami Altınok, Niğde Valisi Alim Barut, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Ticaret Odası Başkanları katıldı. Kırıkkale Valisi Kolat, burada yaptığı konuşmada, bölgede düzenlenecek girişimcilik eğitimleri için eğitimleri düzenlemek üzere ajansa talepte bulunan üniversitelerle protokol imzalama ve bu kapsamda gerçekleştirilecek harcama yetkisinin Genel Sekreterliğe verilmesi konusunun görüşülmesine devam edileceğini söyledi.

Fizibilite Çalışmalarına Başlanacak

Vali Kolat, 2012 Yılı Mali Destek Programları hakkında Genel Sekreter görüşü ve sözleşmelerin imzalanması için Genel Sekretere yetki verilmesinin konuşulacağını belirterek, şöyle konuştu: “2013 Yılı Güdümlü Proje Proje Desteği konusundaki çalışmalar değerlendirilecek. Yönetim Kurulu, 22 Kasım 2012 ve 27 Mart 2013 tarihli toplantıda almış olduğu kararlar doğrultusunda yürütüldü. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda her ilde öne çıkan projeler kurulumuza sunulacak olup, Yönetim Kurulu`nun alacağı karar doğrultusunda bundan sonra proje geliştirme ve fizibilite çalışmalarına başlanması planlanmaktadır” Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, daha sonra Kırıkkale Nur Camii inşaatını gezerek, İl Müftüsü Bekir Gerek`ten inşaat hakkında bilgi aldı. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu