Anahtar Kelimeler:

Soylu Kırıkkale'de Konuştu:

 Soylu Kırıkkale

 “Biz Tarih Yazmaya Talibiz”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Kırıkkale’ye gelerek, önemli açıklamalarda bulundu. Soylu yaptığı açıklamada, çözüm sürecinin tamamlanması ile beraber Türkiye’nin dünya’da cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Büyük Alkış Topladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak, gündeme ilişkin konular ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Ak Parti’nin siyasi anlayışından, Türkiye’nin son 10 yıl içerisinde nerden nereye geldiği, izlediği politikayı, çözüm sürecini, yeni anayasa çalışmalarını, Ak Parti’nin yaklaşan seçimler önce nasıl bir çalışma yapması gerektiği konusunda partililere bilgiler verdi. Soylu yaptığı konuşma esnasında sık sık alkışlanarak, sözler kesildi. Soylu’nun sözlerini kimisi alkışlayarak, kimisi ise duygusal anlar yaşayarak tasvip etti.

Yeni Bir Döneme Gireceğiz

Ak Parti İl Danışma Meclis toplantısının açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Demir yaparak, Ak Parti’nin tüm ilçeler dahil her yerde seçimlere hazır olduklarını ifade etti. Demir’den sonra Ak Parti Milletvekili Ramazan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Can yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de yürütülen projelerden bahsetti. Can, “Bu yatırımların tamamlanması ile inşallah Kırıkkale yeni bir döneme girmiş olacak. Kırıkkale’nin önü açıktır. Ankara yakınlığından dolayı doğan dezavantaj durumu avantaj haline getireceğiz” dedi.

Olağanüstü Hali Kaldırdık

Terör sorunu ile alakalı olarak açıklamalar yapan Milletvekili Can, “Çatışma kültüründen beslenen siyasi anlayışa kimse kanmasın” dedi. Can yaptığı açıklamanın devamında, “Ak Parti kaldırılamaz denilen olağanüstü hali kaldırmıştır. Ana dilde savunma hakkının sert muhalefetlere rağmen genel kurulda kanunlaştırmıştır. Türkiye’yi sayılı ülkeleri arasında en iyi hale getirmeyi en önemli görevimiz sayıyoruz” şeklinde konuştu.

Oy Oranımızı 63’ten 75’e Çıkarmalıyız

Can’ın konuşmasının ardından ise Milletvekili Oğuz Kağan Köksal bir konuşma yaptı. Köksal teşkilatları selamlayarak başladığı konuşmasını şu şekilde devam ettirdi. “Biz Kırıkkale’de yüzde 63 oy alarak ilimizde bir ilki gerçekleştirdik. Önümüzde mahalli seçimler var. Yüzde 63 olan oy oranımızı yüzde 75’e çıkaracağız” dedi. Köksal’ın konuşması da salondan büyük alkış topladı.

Milletin Adamlarına Millet Sahip Çıktı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ise yaptığı konuşmada bir yolculukta olduklarını ve bu yolculukta herkesin bir hayali olduğunu söyledi. Soylu, “Bütün hayallerimize rağmen tüm istediğimiz sadece huzurdu aslında. Hiç kötülük üzerine hayal kurmayız. Hep iyilik üzerine hayal kurarız. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci ya geleceğe taşıyacağız ya da ortadan keseceğiz. Türkiye 21. Yüzyılın başından itibaren bir büyük mücadeleyi sergilemektedir. Tüm yapılanlara rağmen milletin adamlarına millet sahip çıktı” dedi.

4 Aydan Beri Analar Ağlamıyor

Ak Partililere seslenen Soylu, “Sizler Türkiye’nin alt yapısını oluşturdunuz. Bir katımız ve çatımız kaldı. Sorumluluk sadece bizim sorumluluğumuz değil, geleceğe ait sorumluluğumuz devam etmektedir. Türkiye 2023 ve 2071’i etmek ile mükelleftir. Babam derdi; CHP ne derse tam dersi doğrudur diye bu benim sana ölçümdür diye. 2002 yılında insanlarımız mafya korkusundan ticaret yapamaz halde idi. Bu ülkeye 4 aydan beri analar ağlamıyor. Çözüm süreci bittikten sonra tam demokrasi ile buluştuğumuz andan itibaren dünyada cazibe merkezi haline geleceğiz” ifadesinde bulundu. Soylu, “Çok gayret etmek durumundayız. Ak Parti tarih yazmaya taliptir. Ak Parti gelecek neslin ‘Allah onlardan razı olsun’ demesine taliptir” dedi. Soylu’nun bu sözleri salondan büyük alkış topladı. Ak Partililer yapılan konuşmanın ardından Soylu’yu tebrik ettiler. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu