Anahtar Kelimeler:

Partide Konuştu

Partide Konuştu

 Açıklanan Tarih

Başarıyı Gösteriyor

Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Ak Parti İl binasında vatandaşları dinledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

Şimdi Tam Gaz Devam Ediyoruz

Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Ak Parti İl Başkanlığına geldiler. Basın mensupları ile bir araya gelen Milletvekilleri ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, bazı açıklamalarda bulundular. İlk olarak Milletvekili Oğuz Kağan Köksal bir açıklama yaptı. Köksal yaptığı açıklamada terör sorununun çözümüne ilişkin, “önce yavaş yavaş başlattığımız bu süreci şimdi tam gaz sürdürüyoruz” ifadesinde bulundu.

Elini Taşın Altına Koydu

Köksal, “1-1,5 ay içerisinde bu süreci daha da hızlandırdık. Çok şükür kazasız belasız yürütüyoruz. Huzur süreci diye bir şey başlattık. Burada Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan devlet adamlığını bir kez daha göstermiştir. Dik duruşunu her yerde gösterdiği gibi burada da göstermiştir. Bu zamana kadar bunca riski göze alarak bu konu ile alakalı elini taşın altına koymamıştı. Ancak Başbakanımız bu konunun üzerine gitti ve görüyoruz ki belirlenen tarihte çekilme olacaktır” diye konuştu.

Muhalefet Ne Yaptığını Bilmiyor

Şu an Türkiye’de akil insanlar diye tabir edilen heyet geziyor diyen Köksal, “Açıklanan tarih sürecin başarı ile sonuçlanacağını göstermektedir. Türkiye’de insanlar birbirini kucaklayacak. Analar ağlamayacak” diye konuştu. Muhalefetin bu konu ile ilgili tavrını da eleştiren Köksal, “MHP ve CHP bu durumda ne yapacaklarını kendileri de bilmez vaziyette. Biz isterdik ki bu sürece onlarda destek olsun”

 

Vatandaşımıza Taşıyacağız

Yeni anayasa ile alakalı olarak ise Ramazan Can birkaç açıklama yaptı. Can, “Anayasa çalışmalarında Ak Parti’nin milletvekili sayısı az olduğu için sıkıntı çıkabilir. Ancak yapacağımız çalışma ile bu konuyu vatandaşımıza taşımayı düşünüyoruz. Anayasa toplumsal mutabakat metinleridir” ifadesinde bulundu. Can ve Köksal daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyerek, notlar aldı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli