Anahtar Kelimeler:

Kültür Gezilerine Devam Ediyor

Kültür Gezilerine Devam Ediyor

 Yahşihan Belediyesi tarafından organize edilen Kültür Gezileri kapsamında ilçe bayanları Ankara’nın evleri, havucu, gümüşü ve kaplıcalarıyla ünlü ilçesi Beypazarı’nı gezdi.

İlçe Bayanlarına Özel Gezi

Yahşihan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kültür Gezileri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda her hafta Beypazarı ilçesine gezi düzenleyen Belediye ilçe bayanlarını bu tür organizasyonla bir araya getiriyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen geziye ilçe bayanlarının ilgisi bir hayli fazla oldu. Beypazarı gezisi için yapılan organizasyonda Belediye tarafından tahsis edilen 8 otobüs bayanlara hizmet verdi. Gezide bayanlara Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un eşi Kezban Sungur ve Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt’un eşi Merih Uluyurt eşlik etti.

Tarihi Ve Turistik Yerleri Gezdiler

Geziye ilçede yer alan Yeşil Vadi Toki Konutlarında yaşayan toplam 180 bayan katıldı. İlçe bayanlarının yoğun ilgi gösterdiği gezi ilk olarak Harikalar Diyarında kahvaltı yapılmasıyla başladı.  Kahvaltının ardından Beypazarı’na hareket eden bayanlar ilçenin tarihi ve turistik yerlerini rehber eşliğinde gezdi. Öğle Yemeğini İnönü Vadisi’nde doğayla iç içe bir mekanda yapan bayanlar ilçede alışveriş yapma fırsatı da buldu. Gezi boyunca hem stres atan hem de eğlenen bayanlar Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve eşi Kezban Sungur’a bu güzel organizasyon için teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin devam etmesini istediler.

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı