Anahtar Kelimeler:

Vali Taziye Diledi

Vali Taziye Diledi

 Cenaze Evine Gitti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kazmaca köyünde, çadır içerisinde çıkan dumandan zehirlenerek ölen vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Aile İle Görüştü

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde çadır içerisinde meşe odunundan çıkan dumandan zehirlenerek ölen vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Kolat, ilk olarak Sedat ve Mustafa Demirray`ın ailesini, daha sonra Fatih Öztürk`ün ailesini ziyaret etti. Her iki aileye de geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Kolat, "Kazmaca köyünde acı bir olay yaşandı. Allah kalanlara sabır versin. Hiç kimse böyle olmasını istemezdi. Fakat bu da bir takdir." dedi.

Zehirlenip Ölmüşlerdi

Taziye ziyaretine İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da katıldı. 23 Nisan`da Kazmaca köyü Kabaktepe Yaylası`na hayvanlarını otlatmaya giden baba Sedat Demirray (35), oğlu Mustafa Demirray (10) ve köylüleri Faik Öztürk (40), akşam meşe odunundan yaktıkları ateşin yanında uyuyakalınca zehirlenerek hayatlarını kaybetmişti. Yakınları, sabah eve gelmeyen yakınlarını aramak için Kabaktepe Yaylası`na çıktıklarında çadırda baba, oğlu ve akrabalarının cansız bedeni ile karşılaşmıştı



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli