Anahtar Kelimeler:

Hayret, sık geliyor!

Hayret, sık geliyor!

 Anlaşılan kırıkkale’ye ihtiyacı var!

Yapacak önemli bir işi yok!

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Irmak Kasabası mevkiine yapımı devam eden Fi-Yaka inşaatlarını gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’dan bilgi aldı. Fi-Yaka Kırıkkale konutlarının bölgeye canlılık getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Korkmaz, yaptığı yatırımlardan dolayı Fikret İnan’ı tebrik etti.

Konutları gezdiler

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile bir araya gelerek bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Irmak Kasabası mevkiine yapımı devam eden Fi-Yaka inşaatlarını gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’dan bilgi alan Başkan Korkmaz, Yeşil Vadi projesiyle birlikte bölgenin canlılık kazanacağını söyledi.

Kaliteli olacakmış!

Konutların son derece kaliteli olduğunu ve mevkii itibariyle çok cazibeli bir alana inşa edildiğini belirten Korkmaz, yatırımlarından dolayı Fikret İnan’a teşekkür etti. Başkan Korkmaz, konutlarda doğalgaz kullanımının oldukça avantaj getireceğini ifade ederek KIRGAZ Genel Müdür Yardımcısı Önder Bayram’dan bölgeye yapılacak olan proje hakkında bilgi aldı. Doğalgaz projesinin hızlandırılmasını isteyen Korkmaz, rekreasyon alanıyla birlikte Fi-Yaka konutlarının herkesin arzuladığı bir yaşam alanına dönüşeceğini söyledi. 

Ayaktayız diyor!

Kırıkkale’de projenin ilk etabı olan 504 konutun kısa sürede tamamlanacağını belirterek büyük aşama kaydedildiğini ifade eden Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, tapuların teslimatına başlandığını söyledi. Fi-Yapı’nın sıkıntılı bir dönemin ardından yeniden atağa geçerek müşterilerine verdiği sözü yerine getirmek için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirten İnan, “Kırıkkale halkı bize güvendi ve birikimin bize yatırdı. Sıkıntılı bir süreçten geçtik ama Allah’ın bugününe şükürler olsun ki dimdik ayaktayız. Verdiğimiz sözlerin, ettiğimiz taahhütlerin ve attığımız tüm imzaların arkasındayız ve olmaya devam edeceğiz. 

Büyük aşama kaydedilmiş!

Kırıkkale’deki konutlarımızın tamamını 30 Nisan 201 tarihine kadar teslim etmiş olacağız. İstanbul’daki tüm projelerimiz bitmek üzere. Herkesi batacak diyerek karalama kampanyaları başlattığı Fi-Yapı bugün tüm sıkıntılarından arınarak projelerine yoğunlaşmış durumda ve büyük aşama kaydetmiş durumdadır” dedi. Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağca ise konutların halkın hizmetine kazandırılması için gereken tüm desteğin verileceğini ifade ederek, Fi-Yaka Projesi’ne verdikleri öneme değindi. Irmak Kasabası’nın bu projeyle birlikte önemli bir ivme yakalayacağını kaydeden Ağca, süreçteki duruşu itibariyle Fikret İnan’ı tebrik etti.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı