Anahtar Kelimeler:

İlginç Bir Gelişme!

İlginç Bir Gelişme!

 Düğün Yasağı Neye Yol Açtı?

Kırıkkale Belediye Meclisi toplantısı, Belediye Başkanı Veli Korkmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıya, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim amirleri katıldı.

Salon müracaatı arttı

Belediye Başkanı Korkmaz, toplantıda proje aşamasında olan Yuva Spor Kompleksi ve MKE arazilerine yapılması gündemde olan TOKİ konutlarının son durumu hakkında bilgi verdi. Yuva Mahallesi`ne yapılacak olan spor kompleksi projesini önemsediklerini belirten Korkmaz, şunları söyledi: "Kapalı spor salonu 5 bin kişi, sentetik futbol sahası ise bin kişi kapasiteli olacak. Kırıkkale gençliği için proje son derece önemli. Tesisler modern bir şekilde yapılacak. Son dönemde Kırıkkale`de düğün salonu ve halı saha için oldukça fazla müracaat aldık.

Talep Patlaması Var

Spor tesisi ve düğün salonu için çok fazla talep var. Düğün salonlarında mutlaka otopark olmalı diyoruz ve konutların içinde yer almaması konusunda yatırımcı vatandaşlarımıza tavsiyelerde bulunuyoruz. Özellikle otoparkı olmayan düğün salonlarında büyük sıkıntılar yaşanıyor." Toplantı MKE arazilerine yapılması gündemde olan TOKİ konutlarıyla ilgili gündemin görüşülmesiyle sona erdi. Korkmaz’ın açıklamasıyla, Kırıkkale’deki sokak düğünü yasağının düğün salonlarına talebi artırdığı, yeni düğün salonu açmak için de ruhsat talebi patlaması yaşandığı gözleniyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı