Anahtar Kelimeler:

Parke Çalışması Sürüyor

Parke Çalışması Sürüyor

 Hangi Mahallelerde Yapılıyor?

Kırıkkale Belediyesinin Sanayi, Gündoğdu, Selimözer ve Bağlarbaşı’nda yürüttüğü parke çalışmaları son hız devam ediyor. Belediye’nin yapmış olduğu çalışmalar halkın takdirini topluyor.

Hizmetler Hızla İlerliyor

Kırıkkale Belediyesi kilit parke çalışmalarını son hız devam ettiriyor. Bu manada kentin tüm mahallelerini parke taşlar ile döşeyen belediye, yaptığı işten dolayı takdir toplamaya devam ediyor. Yıllardır hizmet girmeyen mahalle aralarına dahi kilit parke döşeyen Kırıkkale Belediyesi, hızlı bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyor.

Hiçbir Sıkıntı Kalmayacak

Kent estetiği bakımından oldukça güzel bir görüntü oluşturan kilit parke çalışmaları, şehrin genelini ve güncelini etkileyen çalışmaların başında geliyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Veli Korkmaz,  Sanayi, Gündoğdu, Selimözer, Bağlarbaşı mahallelerinde yapılan kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl içerisinde yol konusunda hiçbir sıkıntı kalmayacak” dedi.  Korkmaz, “Ara mahalleler dahil tüm yollarımızı kilit parke ile döşüyoruz. Ana sokaklarımızda da bu tür çalışmaları yürütüyoruz.

600 Bin Metrekare Parke Döşenecek

Vatandaşlarımızda kilit parkeden oldukça memnun. Önümüzdeki süreçte yol ile ilgili hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Tüm yollarımızı yenileyerek devam edeceğiz” dedi. Korkmaz yılsonuna kadar toplam 600 bin metrekarelik kilit parke döşeneceğini kaydetti. Korkmaz, asfaltlama ve bakım çalışmalarının da ayrıca yürütüldüğünü ifade ederek, “Kentimiz bu çalışmalar ile daha güzel bir hal alacak. Her zaman vatandaşımıza daha kaliteli hizmeti nasıl götüreceğim konusunda planlar yapmaya devam ettik ve edeceğiz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı