Anahtar Kelimeler:

Meydanda doyasıya eğlendiler

Meydanda doyasıya eğlendiler

 

Spor ve eğlence bir arada

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerden birisi olan Şişme Oyun Grupları Kırıkkale’ye geldi.

 Meydanda şenlik var

Cumhuriyet Meydanı’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Şişme Oyun Grupları etkinliği Cumhuriyet Meydanı’nda Kırıkkaleli vatandaşlarla buluştu. İlimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda şişme kaydıraktan şişme tırmanma duvarına kadar çeşitli oyun parkurları kuruldu. Parkurların kurulmasıyla birlikte farklı okullardan öğrenciler Meydanı doldurdu.

 Etkinlikte stres attılar

Öğretmenleri ve parkur görevlileri gözetiminde Şişme Oyun Gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar gün boyu stres attı. Her bir parkuru moderatör eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı yakalayan çocuklar ve velileri etkinlikten oldukça memnun kaldı. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürler eden Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdür Rıfat Ünlü de oyunlara eşlik ederek çocuklarla birlikte Şişme Oyun Gruplarının keyfini çıkardı.  Saat 15.00 ile 19.00 arası Meydan’da yer alan parkurdan bütün çocuklar ücretsiz olarak gönüllerince eğlendi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı