Anahtar Kelimeler:

Olimpiyat Ödülleri Dağıttı

Olimpiyat Ödülleri Dağıttı

 Ödül Töreni Yapıldı

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sosyal Bilimler Olimpiyatları (SOBİO) sonuçlandı.  Olimpiyatların büyük bir çekişme ile geçmesinin ardından düzenlenen törenle, dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri verildi.

Tören Yapıldı

Özel Kızılırmak Lisesi Salonu’nda düzenlenen programda öğrenciler ailelerin heyecanı görülmeye değerdi. Kendi çocuklarının dereceye girdiğini gören aileler, fotoğraf çekerek günü ölümsüzleştirmeye alıştı.  Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini vermek üzere kürsüye çıkan Vali Ali Kolat, dereceye giren çocukların hepsinin altına benzediğini söyledi.  Bu ve bunun gibi kurumların dünya ve Türkiye’de faaliyetlerinin bulunduğunu belirten Kolat, “Bu kurumların oluşmasını vesile olan mimara teşekkür ediyorum” dedi.

Sahip Çıkılıyor

Kolat, “Bu çocuklara sahip çıkılıyor. İnşallah bu çocuklar sayesinde Türkiye ve  ilimizin eğitim seviyesi artacak.” dedi. İnsanların bir yarışmada başarı elde etmeleri daima güzel bir duygu olduğunu ifade eden Kolat,  “Unutulmaması gereken hayattaki başarıdır. Bu gayreti her zaman devam ettirmek gerekir. Burada en önemli pay öğretmenlerin ve sizleri bu seviyeye getiren ailelerinizin başarısıdır.” dedi.  Vali Kolat, dereceye giren öğrencileri, öğretmenleri ve okulları tebrik ederek başarılarının devam etmesini diledi. 

Geniş Katılım Oldu

Dereceye giren öğrencilerin eğitimlerinin her döneminde başarılı olacağına inandığını ifade eden Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya ise, “Nitelikle bireyler yetiştirme hususunda çalışmalarımız devam edecek. Bugün çocuklarımızın yüzünde mutluluk görüyoruz. Bu mutluluğa kaynağı olduğumuz için onurluyuz” şeklinde konuştu.    Başarılı olan öğrencilerin ödüllerini Vali Ali Kolat, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, Kale Feza Eğitim Kurumları Genel Müdürü Musa Aksoy, Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya  ve Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş verdiler. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli