Anahtar Kelimeler:

İl İdarecilerini Ziyaret Ettiler

İl İdarecilerini Ziyaret Ettiler

 SGK Çalışmaları Anlatıldı

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle kurum personeli yöneticilere ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. SGK heyeti Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret etti.

Bir Çatı Altında Toplandı

Verilen bilgilerde ülke genelinde Mayıs ayının üçüncü haftasının, Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığı belirtildi. 275 bin il nüfusunun 232 binine hizmet verildiği; Alo 170 ile Müdürlüğe ulaşılabilineceği ifade edildi. Vali Kolat yaptığı konuşmada “Ben de Sosyal Güvenlik Haftamızı kutluyorum. Yapılan değişikliklerle sosyal sigortalar, Bağ kur, Emekli Sandığı birleştirilerek bir çatı altında toplandı. Ve bu süreç Sosyal Güvenlik Kurumu olarak devam ediyor. Son yıllarda biliyorsunuz bu yönlü yapılan çalışmalar sosyal devlet olmanın gereği en iyi şekilde yerine getirilmeye çalışıldı. Bütün vatandaşlarımız güvenlik kapsamına alınma yönünde çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda da ilimizde de arkadaşlarımız başta müdürümüz olmak üzere bütün orda çalışan görevli arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisindeler”

55 Bin Civarında Çalışanımız Var

“Kendilerini kutluyorum hafta dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bir de binamızın tadilatı devam ediyor. İnşallah yakın bir süreç içerisinde geçmeye çalışılacak. Bina tadilatı bittikten sonra daha iyi bir çalışma ortamı olacak. Daha güzel hizmetler yapılacak, tabi bizim aşağı yukarı aktif 55 bin civarında çalışanımız var. 48 bin civarında emeklimiz var. Yüzde elli denge içerisindeyiz. Bu anlamda da sosyal güvenlik kurumunun çok önemli bir görev yaptığını da hem çalışanlar açısından hem de emekliler açısından vurgulamak istiyorum. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sigortalı Sayısı Bir Denge İçerisinde

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Kurum yetkilileri yaptıkları ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. SGK heyeti Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret etti . Yapılan ziyarette İlhan Nebioğlu Kırıkkale’de Sigortalı sayıları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Korkmaz tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarını tebrik ederek, haftalarının kutlu olması temennisinde bulundu. İl Müdürü Nebioğlu Kırıkkale’nin sigortalılarda bir denge içerisinde olduğunu ifade ederek, ümitlerinin bu sayıların artması olduğunu kaydetti.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu