Anahtar Kelimeler:

Şükür'ü Ziyaret Ettiler

Şükür

 Öğrencilere Öğüt Verdi

Kırıkkale genelinde Maltepe Anafen Dershanesinin düzenlediği futbol turnuvasında başarılı olan öğrenciler, eski futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’le tanışma fırsatı buldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Şükür’ü görme fırsatı bulan öğrencilerin, sevinçleri görmeye değerdi.

Mecliste Ziyaret

Toplam 18 takım arasından birinci olanlar ödüllendiren Şükür, takımların milli formalarını da imzaladı. Ardından Maltepe Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Asım Bingöl, Şükür’e plaket takdim etti.  Futbol yaşamında yaşadığı hatıraları öğrencilerle paylaşan ve öğrencilerin merak ettiği soruları açık yüreklilikle yanıtlayan Şükür, kendini ziyaret eden öğrencilere teşekkür etti.  İnsan hayatında eğitimin çok önemli olduğunu ifade eden Şükür, “Birçok kişi elde ettiği imkan ve başarıyı eğitime borçludur. Eğitim yoluyla insanın sahip olacağı meslek çok kere kişiyi ruhsal açıdan doyurur ve maddi olarak rahatlatır. Bu durumun sağlayacağı imkanlar kişinin hayattan daha fazla zevk almasını mümkün kılar. İyi bir eğitim hayat standardını yükseltir. İyi bir eğitim aynı zamanda kişide yeni ilgi alanlarının gelişmesine yardım ederek hayatı daha zevkli ve ilginç kılar.”dedi.

Hayatın Zevki

Eğitimin insanın bilerek düşünce üretmesine ve yaratıcılığa yönelmesine imkan verdiğini ifade eden Şükür, “Eğitim olmaksızın insan bildikleriyle sınırlı kalır, dünyanın zenginliliğini ve çeşitliliğini mutlaka kendi kafasındaki kalıplara oturtmak için çaba harcar. Eğitim hayatın inceliklerini görmeyi sağlar. Hayatın zevki çeşitliliğindedir. Ayrıca yüksek öğretim görmenin önemli avantajlarından biri de kişiye farklı ilgilere, becerilere, görüş ve inançlara sahip insanlarla bir araya gelme imkanı vermesidir. Böylece insanın kendi ufkunu genişletmesi, yeni sentez ve yorumlara gitmesi mümkün olur” diye konuştu.

Teşekkür Ettiler

Kendilerini kabul eden Şükür’e teşekkür ederek sözlerine başlayan, Maltepe Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Asım Bingöl ise, “Şükür, dibi hem Türkiye’de hem de dünyada örnek bir futbolcudan öğrencilerimizin ödül almaktan son derece heyecan duyduk.  Öğrencilerin, motivasyonlarına ciddi katkı sağladı.” dedi.  



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu