Anahtar Kelimeler:

Bilgisayar Öğreniyorlar

Bilgisayar Öğreniyorlar

 Teyzeler Avrupa Birliği’ne Girdi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezi’nin Avrupa Birliği Ladys Cafe Projesi kapsamında 45 yaş üstü bayanlara bilgisayar kursu verildi.

Okumanın Yaşı Yok

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezi tarafından önceki gün Avrupa Birliği Ladys Cafe Projesi düzenlendi. Düzenlenen projede yaşı 45’in üzerindeki bayanlara bilgisayar ve internet kullanma eğitimi verildi. Okumanın yaşı olmadığını ispatlayan bayanlar bilgisayar ve internet kullanımında adeta gençlere taş çıkardılar.

Bilgisayar Başından Kalkmayacağız

Proje kapsamında yurt dışına çıkacak ve yurt dışından gelecek misafirleri karşılayacak olan grup aynı zamanda İngilizce eğitimi de alacaklar. Kursiyerler kurstan sonra "Çocuklarımız bilgisayarın başından kalkmıyorlardı haklılarmış. Bundan sonra biz de bilgisayar başından kalkmayacağız" ifadelerine yer verdiler.

Bozdemir’e Teşekkür

Kursun tamamlanmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir`e teşekkür ziyaretinde bulunan kursiyerler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ve Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezi’ne böyle bir projeye imza attıkları için teşekkür edip, memnuniyetlerini dile getirdiler. İl Müdürü Bozdemir bu tür projelerin devam edeceğinin altını çizdi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu