Anahtar Kelimeler:

Firma Sonunda Pes Etti!

Firma Sonunda Pes Etti!

Ve İşi Bıraktı!

Peki Şimdi Ne Olacak?

Hükümet Konağı inşaatında önemli gelişme yaşanıyor. Kayyum’a devredilen İnter As firması işi bıraktığını açıkladı. Firma sonunda pes ederken, iş de kaldığı yerden yeni bir firma ile başlayabilecek.

Firma Yazı Göndermiş

Çelebi ve Balışeyh’teki Emniyet binası inşaatlarına el koyulan firmanın Hükümet Konağı inşaatı bekliyordu. Batakta olan firma Kayyum’a devredilirken, konak inşaatında da ilerleme olmuyordu. Kayyum kararı sonuçlanmadan önce firmanın işi bıraktığını Valiliğe dilekçe ile bildirdiği öğrenildi. Bu gelişme ile konak inşaatının da önü açılmış oldu. İnşaat ve iş yeni bir firmaya verilebilecek. Firmanın noter aracılığıyla Valiliğe işi bıraktığına dair yazı gönderdiği öğrenildi.

Yasal Süre Başladı

Valiliğin firmanın dilekçesi ve yazısını aldığı öğrenildi. Buna karşılık yasal prosedür gereği firmaya noter aracılığıyla sözleşmeye bağlı kalması ve sözleşme çerçevesinde işi yürütmesi için çağrı yapılacak. Bunun için firmaya süre tanınacak. Firma işe başlamaz, ya da çağrıya cevap vermezse iş fesh edilecek ve yeni bir firma ile çalışma başlayacak. Şimdi bu süreç işlemeye başlamış durumda. Firmanın işi devam ettirmesi beklenmiyor. Yasal süre sonunda iş başka bir firmaya verilecek.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı