Anahtar Kelimeler:

ÇOSKK`dan Gazetecilere Ödül

ÇOSKK`dan Gazetecilere Ödül

 Haberkale Ödül Aldı

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK), faaliyetlerine destek olan basın mensuplarına teşekkür belgesi verdi.

Ödül Töreni Yapıldı

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ÇOSSK`un çalışmalarına her zaman destek verdiklerini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü de eski çocuk oyunlarının giderek yok olmaya yüz tuttuğunu belirtti. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı önemli çalışmalar olduğunu belirten Ünlü, şöyle konuştu:

Bilgi Verildi

"29 Haziran-29 Ağustos tarihlerinde 22 branşta yaz spor okulları açılacak. Toplumda spor yapma bilincini oluşturmaya, gençlerimizi sportif branşlarla hem tanıştırmaya hem buluşturmaya gayret ediyor, toplumumuza, sporun hayatın olmazsa olmazı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Kırıkkale`de herkesin spor yapması için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda projelerimiz devam edecek.

Haberkale’ye Ödül

Yine kentimize yeni tesisler kazandırma hedefindeyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tesisleşme noktasında önemli atılımlar yaptı. Türkiye genelinde 718 projeye imza atıldı." Törende Haberkale’de ödül aldı. Haberkale İmtiyaz  Sahibi Murat Tanır’a ödülünü Belediye Başkanı Veli Korkmaz verdi. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu