Anahtar Kelimeler:

15 Lise Taşınacak

15 Lise Taşınacak

 Kırıkkale’de 15 Lise

Kampüste Toplanacak

 

Çalışma Sürüyor

Liselerin kampus haline getirilmesi ile ilgili çalışmalar sürerken, Kırıkkale’de projeye dahil edildi. Milli Eğitim Müdürü Okur, çalışma konusunda bilgi verdi.

Liselerin artık geniş bir alanda kampus içinde eğitim hizmeti vereceğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Kırıkkale’nin de bu projeye dahil edildiğini ve kampus için yer seçiminin de yapıldığını açıkladı. Okur, “Kırıkkale olarak biz de projenin içindeyiz.Çullu yolunun kenarında 100 dönümlük bir alan tesbit ettik. Kampüs burada olacak. Okul isimleri ve taşınacak okullar belirlendi. 15 lise buraya taşınacak.

İşi Müstecir Yapacak

Raporlarımızı ilgili bakanlıklara ulaştırdık. Bina için proje yarışması açılacak. Okul binalarından sosyal tesislerin yapılacağı alan, yurtlar ve sair binalar için tesbitler de yapıldı. Bakanlık kampüsü bir müstecire yaptırmayı düşünüyor. İşi yapan kişi bunu 50 yıllığına almış olacak. Binaları o yapacak. Bunun karşılığında da sosyal işleri 50 yıl boyunca işi alan firma yapacak. 50 yılın sonunda devlet işi de binaları da teslim alacak” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli