Anahtar Kelimeler:

Özel yakamoz kolejinden anlamlı mesaj ;

Özel yakamoz kolejinden anlamlı mesaj ;

 ’’Bir çoçuğun hayatından daha önemli ne olabilir ki ?’’

Özel Yakamoz Koleji Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Klübü öğrencileri bu yıl 25 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arasında 12. si düzenlenecek olan  ’’ Lösemili Çocuklar Vakfı  Haftası’’ için yardım kampanyası başlattı.

Sene başında 8.si düzenlenen kurban bağışı kampanyasından sonra Uşak Eşme’de bulunan kardeş okulumuza önce kaynak kitap ardından da yaz okulu kitapları gönderildi. Geçtiğimiz aylarda’’ Bir Dolap Kitap ‘’ sloganı ile kitap toplayıp okul kütüphanesini zenginleştirme projesinin de tamamlanmasıyla Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Klübü öğrencileri lösemili çocukları ve Lösev Vakfı’nı da unutmadı. Onlara destek olmak için lösemili annelerin hazırlamış olduğu ürünleri satışa sundu. İlk standlarını okulda açan öğrenciler duyarlılıklarını gösterdiler ve satışa çok ilgi gösterdiler. Satıştan elde edilen gelir Lösev Vakfı’na bağışlanacak . Okul Kurucusu  Ö.Büşra USLUADAM : « Öğrencilerimizin her konuda bu kadar duyarlı olması bizleri çok gururlandırıyor. Bundan sonraki çalışmalarımızda da özellikle ihtiyaç sahipleri için birlik ve beraberlik sağlayacağız. Bu çalışmaya da katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. » dedi.

24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 19:00 ‘da Hacettepe Üniversitesi Dekan danışmanı Dr. Uğur Özdemir’in konuşmacı olarak katılacağı ‘’Aile İçi İletişim’’ konulu Konferansın verileceği Kültür merkezinde de stand kurulacak olup , çeşitli okullarla ve alış- veriş merkezleriyle daha fazla yardımseverlere ulaşmayı hedefleyen Yakamoz öğrencileri , lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olacak, bunun yanı sıra , kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurulmasına destek olmuş olacaklar.

25-31 Mayıs tarihleri arasında 12`incisi kutlanan bu haftada lösemili çocuklar, lösemisiz bir dünya umudu ile el ele vererek barış-kardeşlik çağrısında bulunacak, desteklerinizle seslerini tüm dünyaya duyuracaklardır." 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı